mandag 18. april 2011

Påskepose

Denne dagen har så langt blitt brukt til kos, og sånn skal det fortsette. Har hatt fri i dag og det er uvant luksus, våkna ganske tidlig til strålende solskinn. Heiv over kaffekjelen, lang morgenstund i ensomheten med kaffe, Freia appelsin-egg og ingen planer. Tusla etterhvert ned i kjellerkroken for å lage påskehilsen til en kjempegod dame, i all stillhet selvfølgelig. Ungene vil sove lenge de har jo tross alt påskeferie:))Vanskelig å hysje på punchingen, det smeller faktisk ganske bra når det er helt stille i leiligheten.
Det ble en pose til å putte noe godt oppi, posen, det småblomstrede mønsterarket og Bazzill kommer fra Ellens candy:)
Bazzill, mønster ark fra Maja, motiv fra Magnolia, fargelagt med ProMarkers.
Magnolia-gjerde, punch fra MS, Spellbinderdies, blomster fra Papirdesign, Storyteller og NSS.
Tekst fra Stempelglede og charm fra Kort Hobby, den lilla søte blonden er fra Bojose.
En Magnolia-tag med hilsen på baksiden, den er faktisk 3-dobbel, stempla gærnt og skrev feil så da var det bare å lime oppå hverandre. Blomsterranken er kjøpt hos Unik Hobby.
Ble ganske mye pynt på forsiden, så baksiden ble spart for ekstra dekorering.
Nå skal jeg gå ut og se om finner noe å putte inni posen, må ha neglelakk også. Skulle pynte litt på fingertuppene på lørdag, men da hadde all neglelakk forsvunnet på mystisk vis, har en mistanke om hvem som har "lånt" dem.
Neglelakk-tyven fikk brev fra skolen på fredag, hun er en av de heldige utvalgte som får reise til London i september. 1-års skolegang i England, dette har hun jobbet hardt for, kjempegode karakterer og ikke fravær så langt dette skoleåret.
Hun har lyst til å bli flygeleder, så dette blir god trim både for selvstendighet og engelskkunnskaper.
Unner henne virkelig denne flotte muligheten, men kjenner at det gjør litt vondt i mamma-hjertet, London er ikke bare rett borti veien liksom. Blir nok noen London-turer på meg etterhvert og det er jo fint.
Blir med hos:
Anonyme Scrappere # 20, roser.
Sketchy Colors # 67 skisse.
Ha en fortsatt fin dag og nyt påskeferien dere som har kommet så langt.
Klem Sissel

10 kommentarer:

Nina sa...

Allerførst, gratulerer med flinkisdatter :) Vi får sjekke ekstra godt når hun drar da så riktig datter drar, hehe ;)Martine er glad på hennes veiene, men tror hun syns det er trist at hun skal være borte et år...for det er som du sier ikke borti veien :)

Kanskje jeg slår følge med deg en av trurene over :))))

Så var det påskeposen, såååååååå fin :)sukk, du er bare helt rå.

Påskehilsen fra oppi her :)

Heidi sa...

Gratulerer med datteren!
Det kommer til å gå så bra skal du se:)
Nydelig pose du har laget. Lekre farger og pynt. Så søtt det motivet.
Klem:)

Anne Kristine sa...

Nydelig pose du har laget og så flott pyntet.
Takk for at du deltar hos SC denne uken.
Ønsker deg en fortsatt fin påske.
Klem Anne

bestevenn sa...

Gratulerer med datteren din, så hyggelig og flott at hun fikk komme til London. Det går helt sikkert veldig fint. Min datter har vært i New York i 5 år nå. Er ferdig med sin mastergrad om et år! Har travle dager nå. Hjelper til på Hobbykunst, og orker ikke mye mer enn det når jeg er borte hele dagen! Nydelig posekort du har laget. Vakre farger og herlig motiv. Ønsker deg en god påske.

Lenas kort sa...

Så morro att det ble englands opphold på din datter :-) Tipper att det er ei som er litt oppi skyene nå :-) Det går nok bra skal du se.
Så nydelig denne posen ble :-) Har smelta helt for denne vesle Tildan :-)Liker så godt dette arket som du har brukt her...å pyntingen er bare helt nydelig :-) Heldig er hun som får denne flott posen :-) Kos deg videre i påsken :-)

Lambi sa...

Nyyydelig posekort Sissel! Jeg elsker jo disse arkene da, og ikke minst Tilda og magnolia punchen med tag og diesen med gjernde! Flinka!!! :) Gratulerer til din datter! En spennende utfordring for både henne og deg dette her da! GOd påske! Klem :)

Guri sa...

Så søt gavepose du har laga. Nydelig mønsterpapir.

Pink Lady68 sa...

Gratulerer med datteren! Spennende tid for både mor og datter:) Masse lykke til!
En nydelige gavepose med mange favoritter i sving:-) Super søt Tilda, flotte farger/mønster ark, fine dies og puncher!!
Riktig god påske Sissel! Klem Laila.

Jeanett sa...

Så fin pose du har laget her. Flotte farger og fint oppsett. Om du vil ta en tur innom bloggen min, så ligger det en award å venter på deg der, om du har lyst til å delta:)
Fortsatt god påske.
Jeanett

Anette sa...

For et nydelig kort du har laget!
Flott pyntet med lekre roser!
Takk for ditt bidrag!
Klem Anette - AS