torsdag 28. april 2011

Julekort # 3 april.

Det 3. og siste julekortet for denne måneden er klart, det var ikke verst. Det ser ut som en blanding av 17. mai og julekort synes jeg, men det er vel ikke bedre å vente. Det er jo tross alt full løvsprett og mange varmegrader.
Ser dere, reneste 17. mai stemningen nede i venstre hjørne:)
Bazzill, mønsterark fra Minnehjørnet, nok en Hänglar og Stänglar. Buksa er fargelagt med Copics, det andre med ProMarkere. Ble veldig misfornøyd med buksa, den ser helt melert ut og jo mere jeg fargela, verre ble det. Tilslutt kjentes Letraset arket helt klissete ut, vet noen hvorfor?
Magnoliagjerde og krystaller,  blomster fra Kort og Godt, Panduro, Papirdesign og Storyteller. Bladpunchen kommer fra candyen til Ellen, tekst fra NSS. Charm fra Steffens, savner den butikken.
Staffelikort, her lagt flatt. Mere tekst fra NSS og skrivefelt, svirlene kommer fra Stempelglede.
I oppreist tilstand.
Da var julen overstått for denne måneden, det neste kortet skal bli litt mere sommerlig. Må se om jeg rekker å lage et kort til Sketchy Colors utfordring før fristen løper ut. Må pakke litt også, etter seinvakt i morra er det ut på bøljan blå med noen av barnehagedamene.
 Henger litt etter med kommenteringen, men kommer straks sterkere tilbake.
 Tusen takk til dere som legger igjen en liten hilsen, koselig :o)

En lys og fager vårkveld ønskes alle.
Klem Sissel

9 kommentarer:

Lenas kort sa...

Så nydelig julekort du har laget.Denne Henglar gutten er kjempe søt :-) Liker så godt disse tekstene som du har brukt her :-)....å de norske fargene er jo riktig så flotte ;-) God tur på bøljane blå :-)

Lambi sa...

Hei Sissel! Hihi, jeg liker ditt 17-mai inspirrerte julekort jeg! ;) Blomsten i hjørnene var kjempe herlige, og vi trenger å se noen fine blomster i desember ver du! :) Og gutt en er flott fargelagt. Er også veldig glad i gjeredet du har brukt for det er så dekorativt og koselig med hjertene på og sånn... Ønsker deg en flott våruke! Klem Elise

bestevenn sa...

Et glimt av vår på julekortet gjør jo ikke noen ting. synes det ble veldig fint. De lyse fargene domminerer de mørke, og jo mer du pøser på og jo våtere arket blir, jo mindre kontroll har du med hvordan fargene blander seg, tror jeg! Synes det ser helt ok ut. Han har på vadmelsbukser! Ønsker deg en fin helg.

Christina C. sa...

Your blog is amazing....love your cards...works of art!
I became a follower!

Pia sa...

wow så flot staffelikort med søde detaljer og lækre farver
knus pia

Angella sa...

Flott Sissel...
Så deilig det må føles å ha startet på julekortene:)
Jeg bare lurer på om du er på Facebook. Vil gjerne invitere deg på treff den 15.mai på Fagerstrand:)

klem fra Angella

Angella sa...

Flott Sissel...
Så deilig det må føles å ha startet på julekortene:)
Jeg bare lurer på om du er på Facebook. Vil gjerne invitere deg på treff den 15.mai på Fagerstrand:)

klem fra Angella

Pink Lady68 sa...

Kjempe lekkert julekort!! Nydelige blomster, flott fargelagt motivet:-), bare så fint det Magnolia gjerdet og koselige tekst stempler!! Lekkert!!!!
Kos deg på bøljan blå og ha en fin helg!
Klem Laila.

Kaia sa...

Nydelig julekort i herlige farger...
Godt gjort i det flotte været, jul er liksom laaaaangt borte...
Klem fra Kaia