fredag 1. oktober 2010

Nybegynnerkurs hos Steffens:)

I går kveld var jeg på nybegynner kurs hos Steffens. Siv arrangerte kurset og  det anbefales, hun var riktig så flink til å fortelle og forklare. Vi skulle i løpet av 3 1/2 time lage 3 kort, jøssenamn tenkte jeg da........hvordan skal dette gå til? Jeg bruker jo litt mere enn en evighet på ett kort!!

Det endte opp med 2 ferdige kort, 1 vanlig kort, hvor motivet er malt med distress ink, det er under vurdering, må tenke over om det er blogbart. Har ikke malt med denne type blekk før og resultatet ble deretter:))

Nummer 2 var  et staffelikort med motiv på glossy papir og fargen ble lagt på med svamp fra distress pute, også helt nytt for meg. Og da var klokka brått 21:00 og moroa over for denne gang.
Min snille privatsjåfør sto ute i gata og ventet tålmodig. Tok med meg tilbehøret til det siste kortet, et vintagekort og tusla ut i bilen, hvis man vil ha mere henting i nattens mulm og mørke er det best å holde seg til klokkeslettene;)
Her er resultatet av staffeli svampekortet, husker faktisk ikke hva teknikken heter, snakk om å følge med på hva instruktøren sier:((
Forsiden i nydelige høstfarger, Siv hadde satt sammen pakker til oss med papirer og stempel og annen pynt.
Innsiden utslått, her har jeg måttet jukse litt, vi skulle embosse en stempeltekst, men det gikk dårlig...hadde ikke tid til å vente på at varmepistolen fikk gjort jobben sin, var redd for at hele papirbiten skulle ta fyr, man har da respekt for varme ja.
Og da ble det sånn i stedet, ikke like fint, men det ble da en tekst.
Oppslått og allerede dratt på tur til mottakeren sin. Barnas farmor har 70-årsdag i morra, eldstemann reiste til Trøndelagen i dag tidlig for å feire farmor og kortet ble med.
En personlig utfordring ble også løst i går. Har fikla og fomla noe fryktelig med å knyte pene pyntesløyfer av silkebånd osv. Læreren hadde en fix metode for det også, så nå klarer jeg å knyte pene sløyfer, hurra!!

Nå skal jeg marinere litt fredagskylling til kveldskosen, fredager er den beste dagen i uka, 2 deilige fridager på vent:))
Mens den marinerer tar jeg meg en tur ut for å finne meg en ny varmedress, den gamle er brukt opp, all akinga sist vinter tok knekken på både rompe og knær:0)

God helg og kos dere!

Klem Sissel

7 kommentarer:

Tove's Hjerterom sa...

Resultatet ble jo kjempefint! Artig å være på kurs, og å lære noe nytt.
Tenker nok farmora ble fornøyd med kortet til 70 års dagen.
Ser også nedenfor at du og har begynt julekortlaginga i år,fint kort det også.
Til neste år tror jeg at jeg må begynne enda tidligere med julemotiver, men ikke så lett å få "julestemning" midt på sommern heller.

Ha ei kreativ helg!
Fra Tove.

Pink lady sa...

Høres ut som en koselig kurs kveld, Sissel. Kjekt å bli hentet også:-)
Kortet her ble jo bare helt nyyydelig!!
Herlige farger, layout og flott pyntet!
Heldig farmor i Trøndelagen:-)

Kos dere med fredagskyllingen...det har vi akkurat spist også...yammy!!
Ha en fin frihelg!
Klem Laila.

Gro sa...

Det er veldig hyggelig å være på kurs på Steffens. Å være innom der ellers også forresten.
Nydelig motiv på kortet ditt, og staffelikort er flotte.
Høres godt ut med kylling, her blir det pizza.
Ha en flott helg, og lykke til med dresskjøp. Jeg fant min på Europris, og den har vært igjennom 3 sesonger i barnehagen nå. Bra pris og :o)

(har sendt deg en mail)

bojose sa...

Lekkert kort :)
klem :)

Gry-Beate sa...

Kjempe nydelig et kort!!

;0)Gry-Beate

Lambi sa...

Hei Sissel! Tusen takk for kjempe hyggelig hilsen i bloggen min! Satte sånn pris på det du skrev! Synesd du lager utrolig nydelige ting selv og jeg vil selvsagt legge deg i min bloggliste også! Kjempe kos å få nye bloggvenner! :) Dette staffeli kortet var kjempe stilig! Moro at det blir ulike høyder på koret når du bretter det til riktig stå stilling...(Dårlig forklart men du forstår hva jeg mener) :) Stempelet var nydelig også! Gleder meg til å se enda mer av det du lager! :) Klem Elise

Guri sa...

Nydelig kort med lekre farger. Ja, det går litt raskare å lage kort når nåken har valgt ut papirer og pyntpå forhånd. Kjenner meg igjen med å bruke laaaang tid på ett kort. Men det er jo det som er litt av kosen med å lage kort synes eg :)