søndag 24. oktober 2010

Kort fra scrappetreff på Skedmokorset.

Da har jeg vært på mitt første scrappetreff, det var en opplevelse som frister til gjentakelse:))
Tusen takk Laila (Pink Lady) for at jeg fikk være med, jeg hadde det veldig hyggelig sammen med dere.
Fikk lagd 3/4 kort denne kvelden, ikke akkurat noen storproduksjon kan man si,  men det var jo så mangt annet å følge med på.......
Etter mal fra Laila har jeg lagd en ny type brettekort som kommer fra Marianne. Morsomt med ny bretteteknikk og mange fine flater å pynte på.
Snømannen er et trykk fra Gro, fargelagt med Promarkere, papirer fra 3ndy, som hadde sponset oss med mønsterark. MS punch, tekststempel fra NSS, perler fra Nille.
Når hele stasen er synlig kommer det fram en tag fra Magnolia, blonder fra mammas sy-rom, flere tekststempel fra NSS, NSS damen var også på treffet og ledet meg ut i fristelsen til å kjøpe flere stempler.........
Reiste i hurten og sturten til Steffens på lørdag for å anskaffe MS punch med snøkrystaller, men utsolgt:(( men ble en annen i stedet. Lyspunktet var at de hadde sånne søte små runde magneter og jeg fikk luftet foreldrene mine som er på besøk, mamma fant litt av hvert til hjemreisekofferten sin. Hun har også blitt bitt av kortbasillen. Pappa er mere glad i Claes Olsson eller hva det nå heter, han fikk seg en tur dit og kjøpte spiker-kramper og alle var da fornøyde med dagens fangst.
Disse brettekortene har som jeg sa mange fine flater å pynte, her er litt mere blonder, punchkanter, perler og silkebånd.
En enkel og ukomplisert bakside.
Det var det, tror jeg skal kjøpe inn et personlig stempel, det er greit til baksidepynt, hvor får man tak i slikt?

Har blitt litt dårlig med kommentering i det siste, kommer sterkere tilbake etterhvert. Tusen takk til dere som legger igjen kjempekoselige kommentarer hos meg, blir veldig glad for hver eneste en:o)

Nå skal jeg forbarme meg over kalvesteika, den venter på sine venner potetene.
Ha en fortsatt fin søndag:))

Klem Sissel

13 kommentarer:

Helle sa...

Hei
Så flott kort,en herlig bretteteknikk!
Så flott at dere kosa dere på treff,mange hyggelige papirdamer der,og jeg er ikke misunnelig på deg !
Klem fra nord!

Gro sa...

Nydelig kort.
Snømannen er så fin, og fargene på kortet er flotte. Liker veldig godt den brettinga.
Og - den Magnoliatagen MÅ jeg ha.

Klem :o)

Guri sa...

Alltid kjekt å få vera med på treff og lære nåke nytt og skravle i lag med likesinna :) Flott kort med mange spennande detaljer. Personlig stempel har eg kjøpt både hos Scrapmagasinet og Papirgleder. Og så e-bay, men det har eg ikkje våga meg på ennå :)

Ida sa...

Hei, så hyggelig det var å treffes!:)
Veldig moro å lage dette kortet. Ditt var jo veldig lekkert! Så flott hjørnepunch du har. Ja du må jo kjøpe deg personlig stempel! Det kan du bestille hos www.scrapmagasinet.no.
Sees vel igjen!

Kaia sa...

Kjempeflott kort.
Nydelige farger, og kjempeflott bretteteknikk.
Ha en super søndag.
Klem fra Kaia

Yvonne sa...

Heisann og takk for sist! Syns du var veldig effektiv jeg, hos meg ble det laget bare ett kort...
Dette var kjempeflott! Tror jeg må prøve meg på denne brettingen jeg og. Personlige stempeler har de også hos Papirgleder , men de er nok billigst hos Scrapmagasinet . (Trykk på navnene, jeg har linket dit for deg)
Ha en flott kveld1
Klem

Pink lady sa...

Takk for sist Sissel:-) Veldig koselig å hilse på deg IRL!! Håper du kommer på neste treff også. Kortet ditt ble bare såååå nyyydelig! Herlig snømann og nydelige farger. Digger alle punchene!!

Ha en fin søndags kveld og kommende uke!
klem Laila.

Linda's Side sa...

Kortet ditt ble kjempefint :-) Den bretteteknikken må jeg prøve en gang også. Jeg ble nå ikke helt ferdig med et helt kort på fredag på treffet... skravla vel mer.... Ta det igjen på neste treff.
Ha en flotters søndag :o)
Klem Linda

Gry-Heidi sa...

Kortet ditt er nyyyydelig, så mange lekre detaljer og snømannen er supersøt!
Denne bretteteknikken står på agendaen hos meg også:o)

Klem :)

Connie sa...

Kjempe herlig kort :-)

Lambi sa...

Hei Sissel! Så koselig og møte deg og sitte sammen med deg på treffet på fredag! Fra nå av må du bli med på flere treff! :) Disse kortene var morsomme og lage synes jeg også...vi ble vel 3/4 del ferdig den kvelden begge to,hehe...hadde litt idé tørke på starten av kvelden jeg da,hehe. Kortet ditt ble nydelig! Alle punchekkantene er så lekre og arkene og stempel motiv ble så fint sammen! Klem

bestevenn sa...

Det var et nydelig kort du laget. Ikke alltid så mye man får gjort på treff, men kan komme hjem med nye ideer. Jeg hadde planlagt alt jeg skulle gjøre, men ble ikke ferdig med albumet til broren min. Veldig hyggelig å møte deg. Du hadde fargelagt flere koselige motiver, så noen fler kort blir det vel. Hyggelig at foreldrene dine også fikk en nyttig tur til Strømmen!

Tove's Hjerterom sa...

Heia.
For et fint kort du har laget her!
Artig bretteteknikk, å nydelige farger!
Likte veldig godt snømannen du har brukt.

Kreativ hilsen fra Tove.