søndag 18. juli 2010

Prikkekopper og Pavlova
Var innom Linderud senter i går for å kjøpe litt garn, der møtte jeg noen søte prikkekopper. Ikke akkurat i luksusklassen da, men måtte ha de med meg. Klarte ikke å bestemme meg for om de blå eller lilla var finest, så da ble det 3 av hver:))
En Pavlova er heller ikke å forakte, når det er sommer, sol og søndag og i tillegg ferie:)))

Ha en trivelig sommersøndag:)

4 kommentarer:

jannes hobbykrok sa...

Åh fytti den kaken så god ut!Sender du en beta denne veien?Så koselig at du ville bli med på bloggcandyen hos meg!Alltid hyggelig med nye bloggbekjentskaper!
Klem,Janne

Gro sa...

Enig med Janne, den kaka fikk jeg lyst på. Og takk for hyggelig kommentar i bloggen min.
Leste det første innlegget ditt, om bla japansk kunstbroderi - der tror jeg jammen jeg og har vært, hvis det er med en nål du stikker gjennom stoffet og så børster det opp enkelte steder etterpå??? Tror jeg prøvde meg på et motiv av et japansk fjell...
Ellers får du komme en tur på besøk, så kan vi alltids ta et lite kurs med farger (du bor i Oslo???)

Sommerklem :o)

Angella sa...

Hei Sissel...
Hyggelig kommentar du har lagt igjen i bloggen min:)
Du lærer skal du se... Jeg har brukt både tid og penger på denne hobbyen og det er så gøy... Gro og jeg sitter ute på Fagerstrand om dagene og fargelegger og scrapper. Om du ikke bor langt unna, så kunne du jo komme på besøk en av disse dagene... Gro er kjempeflink til å fargelegge... Et lite kurs og så er du i gang. Det er ingenting å si på kreativiteten din i allefall!

klem fra Angella

Yvonne sa...

Heisann og tusen takk for koselige kommentarer inne hos meg. Og velkommen inn i vår "gale" verden! Har ikke blogget så veldig lenge sjøl, men jammen blir man fort hekta.
Og jeg kan love at akkurat nå ser det IKKE sånn ut på rommet mitt som headeren viser, hi-hi.
Supersøte kopper du har kjøpt deg, og den kaka, yammi! Den hadde gjort lykke hos meg og nabben ja!
Ha en fortsatt god sommer!
Klem