lørdag 17. juli 2010

Mitt første famlende skritt inn i bloggverden :)
Hei!
Nå skal jeg gjøre noe jeg ikke kan, så får vi se hvordan det utarter seg.

Jeg har helt fra jeg var liten drevet med håndarbeid av ymse slag, strikking, hekling, broderi, erindrer at jeg i min ungdom var innom "japansk kunstbroderi"......Det siste på tapetet er kortlaging/scrapping, er helt på nybegynnerstadiet. Har lenge sett med store beundrende øyne på alt det vakre som blir lagd av kort i mine omgivelser, har en extradatter og bekjente som er rett så flinke med papirpuslerier.
I mai skulle en del av barna hvor jeg jobber over på "stor"avdeling, jeg hadde lyst til å lage litt extra ut av minnealbumene de skulle få når de sluttet hos oss. Kjøpte inn litt papir, noen mønstersakser, litt pynt og tape og så var jeg (vi) igang. Det ene førte til det neste, noen skulle slutte og de måtte jo få et kort.......
Naboen min er en dreven scrappe/kort/hobbydame (Nins hobbyblogg), hun mente det kunne være smart å finne et sted å samle "produktene" mine. Alt jeg har lagd i "fortiden" har aldri blitt foreviget på film eller Sd kort, skal prøve å ta bilder av det jeg lager fra nå av og samle det her. Takk for tipset Nina. Dersom noen skulle se dette, så ikke bli skuffet, husk jeg er meget ny og ubesudlet innen kortkunsten....

Forsatt god helg!!


3 kommentarer:

Nina sa...

Da er jeg alene på camp en uke og har endelig litt tid for meg selv. Kom på at jeg ikke hadde sett på hele bloggen din og ser jo her at jeg har inspirert deg til å starte, så koselig :)))
Jeg håper vi får til litt scrapperier og kortgøy sammen iløpet av høsten, det hadde vært så koselig.
Du har jo vært riktig så flink og produktiv ser jeg, veldig bra:))).
Mulig du har fått det med deg, men det er messe i begynnelsen av september hvis jeg ikke tar helt feil.

Da ønsker jeg deg en fin arbeidsuke.

Sommerhilsen fra Lydhusstrada :)

Guri sa...

Velkommen til bloggverden. Er ganske fersk sjølv i blogging, og må jo berre innrømma at det er kjekt å "treffe" likesinna og finne inspirasjon frå alle dei flotte bloggane som finnes.

Helle sa...

Hei i natta.
Du har jammen vært produktiv!
Kjekt med blogg,kan ta seg en rundreise hos menga dyktige damer.
Hente inspirasjon og finne tips og ideer.
Om du legger deg til som følger i bloggene til sndre,så kommer det automatisk oppdateringer til din blogg.
Kos deg videre med den flotte hobbyen vi har til felles!

-Helle-