onsdag 18. januar 2012

3 julekort for januar

Blir med på Hjertebodens julekortutfordring i år også.
 Syntes det var veldig fint å ha mange ferdige julekort sist desember.
 I januar skal et av kortene ha en annen utforming enn kvadratisk.
TH tag, ark fra Pion, motiv fra Bildmålarne , fargelagt med ProMarkers, snøkrystaller fra Marianne Design og kakeserviett fra Unik Hobby. Blonde fra roteboksen. Teksten kommer fra NSS. Baksiden har samme ark og et enkelt skrivefelt.
Her er det nydelig ark fra Maja, motiv fra Mo Manning fargelagt med en mix av ProMarkers og Copics. Blomster fra Papirdesign, perleranker fra Kort og Godt, snøkrystaller fra MS,  Pearlmaker, Spellbinderdies og tekst fra NSS.
Innsidene med mere tekst fra NSS
Mere ark fra  Maja, ivrig bruk av MS punch, motiv fra Mo Manning, Kai koser seg i snøen. Fargelagt med ProMarkers. Pyntet med halvperler og Pearlmaker. Tekst fra Kort og Godt.
Innsidene med tekst fra Kort og Godt, skriveplater fra Nellie Snellen.

Sånn da var årets første julekort både lagd og blogget og det føles helt riktig. Synes å erindre at det var litt verre å kreere julekort i juli, men det skal nok gå fint denne gangen også :)

Nå skal jeg gjøre meg klar til jobb og pølsegrilling på bål i skogen.

Tusen takk for koselige kommentarer, de motiverer og gleder.

Klem Sissel

8 kommentarer:

Lenas kort sa...

3 utrolig vakre julekort :-) Flink du Sissel :-) Kos deg i skogen med pølsegrilling :-)

Heidi sa...

Nydelig alle tre!
Flink du som er med på det, jeg har lagt jula bak meg og greier ikke finne inspirasjon til julekort nå. Dumt for det er som du sier godt når desember kommer.
Ha en fin dag, klem:)

Jorunn, enda en scrappedame sa...

Jeg må si jeg er imponert over dere som lager julekort allerede, jeg må nok si at jeg er ganske lei å lage julekort nå, he he.
Alle kortene er så nydelige! Motivet på det midterste kortet er bare såå lekkert :)
Klem, Jorunn

Christina C. sa...

Hi Sissel! Your entries for Hjertebodens are all incredibly stunning. Love the gorgeous tag and the adorable "Mo" images. Beautiful work, as always!!!!

bestevenn sa...

Dette var noen fine julekort. Enig i at det er veldig behagelig å være ferdig med kortene når desember kommer. Og håper du hadde en fin tur i skogen!

Lambi sa...

Hei Sissel! Så utrolig herlige julekort! :) Likte alle tre veldig godt! Har ikke fått meg noen sånne Mo Manning motiver enda, men sett mange av dem på julekort i det siste og blitt veldig sjarmernt....må nok få meg et sånn eller to ja! ;) Skal melde meg på juleutfordringen i år jeg også....får se om jeg klarer å følge opp men...skal iallfall begynne for å få meg selv til å ha litt klare før neste desember....fikk ikke i havn nok kort i år og det var litt kjipt fant jeg ut! :) Klem

Tuppenshobbyblogg sa...

Tre flotte julekort du har laget.Så fine motiver og fargelegging.

Sikkert lurt å bare fortsette å lage julekort når man er i den modusen fra desember.Selv syns jeg alltid det er vrient å begynne på høsten med det ;o)

Klem Kjersti

Kerttu sa...

Nydelige kort du har laget! Ho jenta i midten er en av favorittene mine fra Mo og du har laget et kjempefint kort med henne:)
Også likte jeg veldig godt de snøfnugg med røde perler i midten, så søte.)

klem
Kerttu