søndag 16. januar 2011

Vinterkort:)

Synes det går veldig smått med kortlaginga mi om dagen, det er stadig andre ting som MÅ gjøres, jeg nevner i fleng; jobbe, møter, husarbeid, handle, følge opp store barn, sove av og til osv........
Men sånn er det bare, innimellom er det helg og da kan man gjøre morsomme ting. Lørdag (i går) var jeg og eldstemann på bytur i snøstormen, vi var og sjekket opp adressen til en skole han skal begynne på i morra og da ble det en liten tur på Steffens på mor og Outland på sønnen. Der koste vi oss hver for oss, Steffens har massevis av flotte juleark til halv pris, noen havnet i kjellerkroken min. Har lyst til å være med på juleutfordringen hos Hjerteboden med 3 kort pr mnd, men da må jeg sette inn 5. giret tror jeg.
Etter endt bytur satte jeg meg pladask ned og fargela en haug med motiver, dette er at av dem:

Har til og med lagd et kort og montert det på. Er usikker på hvor det kommer fra, kan det være Sugar Nellie?
Mønsterark fra Little Yellow Bicycle, Karen Marie Klip og Crate Paper.
Fargelagt med Promarkers og Copics.
Blomster fra Prima.
Punch fra MS.
Stempel fra NSS.
 Innsiden er ganske lik utsiden, trenger nye tekststempler, fant ingen jeg hadde lyst til å bruke, derfor ble det sånn, kjenner at jeg ikke er helt fornøyd, skal byttes når nye tekster er i hus.
Sånn ser slutten på visa ut.
Sukkersøtt # 108 ønsker i denne ukas utfordring kort i hvit/krem og blått, blir med der.

Nå er det straks sengetid og slutt på helgen, etter jobb i morra skal vi på møte på 16-åringens skole, hun truer med å reise til London til høsten. Skolen hennes har noen plasser på en videregående skole der, hvor de kan ta 2.året og deretter fortsette siste året her.
Spennenede og litt skummelt:))

Ønsker dere en god og rolig natt, i morgen er det en ny uke med nye muligheter.
Klem Sissel

12 kommentarer:

Ida sa...

Kjempefint kort Sissel! Motivet var flott!
Spennende når ungene tenker på å forlate redet, litt trist, men mer tid til scrapping!:)
Klem

Berit sa...

Kjempefint!! Nydelig motiv som er flott fargelagt!! Fint med glitteret på pelsen og alle de små perlene. Lekkert dekorert, innsiden også.
Klem, Berit

bestevenn sa...

Lekkert kort du har laget. Herlige farger og flott motiv. Når barna begynner å tenke på å dra ut og får mindre, eller et annet behov for vår omsort, da har vi gjort en bra jobb! Jeg har tre stykker i utlandet, og tenker at verken de ellerjeg ikke ville vært fornøyd om de fremdeles hadde bodd hos meg. Da hadde jeg ikke vært med på å hjelpe de til å bli selvstendige mennesker. Men hyggelig å ha de litt nærmere enn Australia. New York blir faktisk ikke så langt borte i forhold!

Heidi sa...

Et nydelig kort Sissel!
Herlig motiv og flott oppsett:)
Lekkert pyntet også.
Ha en flott dag, klem:)

Knerten sa...

Flott kort med nydelig motiv :-))

Gry-Heidi sa...

Åååå, dette var flott, Sissel! Nydelig motiv og farger!

Klem :o)

Nina sa...

Så søtt et kort :)
Hadde store planer om å sette meg til med noe som kunne minne om kortlaging i dag, men så kom det en annen ideer som å rydd i noen lere skuffer på kjøkkene...du kan si det sånn at det har ennå ikke blitt ryddig i skuffen..for her sitter jeg bak pc´n å kikker ;)

Ha en fin uke.

turdelu fra meg :)

Lambi sa...

Hei Sissel! Tusen takk for koselige kommentarer på bloggen min! Jeg har vært litt treg å blogge og kommentere i det siste som sagt men endelig er jeg litt i gang igjen! Setter pris på alle de hyggelige hilsenene iallefall! :) Dette vinter kortet var skikkelig koselig! Likte så godt stempel motivet av jenta! Hun var kjempe søt og også nydelig fargelagt!! :) Kult med fine ark på tilbud, det er alltid moro! Lykke til med julekort produksjonen da! Imponert over dere som melder dere på den utfordringen! Ha en god natt! Klem

Margrethe sa...

Nydelig kort Sissel:)
Ha en flott uke!
Klæm Margrethe

jannes hobbykrok sa...

Hei Sissel!Sender du meg adr din på mail? Da kan jeg sende deg gaven din i posten!
Nydelig kort!
Klem,Janne

Gry-Beate sa...

Så kjempe flott et kort Sissel!! Nydelig det motivet der!
Takk for at du deltar hos Sukkersøtt.
;0)Gry-Beate

Wenche sa...

Et herlig kort, Sissel!! Motivet er så nydelig, og lekkert fargelagt! Flott effekt med halvperlene ;)
Lykke til i ukens utfordring hos Sukkersött.
Klemmer, Wenche :0)